Nimenhuuto marker

LS järjestää to 16.8. Nuorten Jukola-harjoituksen Karistossa. Ilmoittautumiset tänne ke 15.8. klo 20.00 mennessä, ilmoitetaan keskitetysti LS:lle.

Harjoitus on suunniteltu Nuorten Jukolaan valmistavaksi harjoitukseksi. Harjoitus suoritetaan kahden hengen joukkein molempien juostessa kaksi osuutta. Osuuspituudet ovat noin 2km+2km+1km+1km.

Radat on suunniteltu niin että rastit ovat varsin lähellä polkuja, mutta monesti nopeimman reitin sisältäessä hiukan vaativampaa suunnistusta.

Kokoontuminen klo 18 Karistonkoulun lähettyvillä (Karistonkatu 210, Lahti) mistä johdettu siirtyminen lähtö/maalialueelle 1km verran. Ensimmäisen osuuden yhteislähtö noin klo 18.15.

Harjoitus soveltuu hyvin myös muille kuin Nuorten Jukolaan lähteville. Kaikki mukaan tekemään hyvä viestiharjoitus.

Ohjeet:

Ota mukaan emit, kompassi, sekä merkki minkä alle kartta laitetaan odottamaan (esim. juomapullo, takki)!

Kaksipuolinen kartta, jossa toisella puolella ensimmäinen lenkki ja toisella toinen. Tarkista että suunnistat oikealla puolella! Kartan mittakaava 1 :7500 ja käyräväli 5m. Kartta valmiiksi muovissa.

Rasteilla iso rastilippu sekä emityksikkö. Emitissä oleva koodi ratkaisee. Ei viitoituksia, maaliin asti on suunnistettava huolella!

Koodit on merkattu kartassa rastinumeron viereen. Kartan luettavuuden vuoksi karttaan ei ole merkattu maalimerkkiä - maali samassa paikassa kuin lähtökolmio.

Ratojen pituudet 1.6-1.7km ja 1-1.1km.

Toiminta vaihdossa.
1. Avausosuuden juoksijoille jaetaan kartat käteen.
2. Tarkista että lähdet suunnistamaan kartan puolelle missä lukee EKA!
3. Avausosuuden lähdettyä jaetaan kartat toisenosuuden juoksijoille. Juoksija asettaa kartan oman joukkueen merkin (Juomapullo, kivi yms.) odottamaan vaihtoa.
4. Avausosuuden tullessa vaihtoon hän leimaa maalissa ja lähettää joukkuetoverin läpsystä liikkeelle.
5. Toisen osuuden juoksija ottaa karttansa joukkueen merkin alta.
6. Tarkista että lähdet suunnistamaan kartan puolella missä lukee EKA!
7. Avausosuuden juoksija laittaa karttansa joukkueen merkin alle odottamaan seuraavaa vaihtoa.

Seuraavat vaihdot toimivat samalla tavalla, mutta juoksijan pitää tarkistaa että lähtee suunnistamaan kartan puolella missä lukee TOKA ;)

Ilmoittautuneet (25+8 RaValta):

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

8
Oula P Eveliina L Juuso K Aapo M Roosa P Timo Tommi M Saara H
1
Maria L
108
Eriikka N Lassi K Aino K Lumi M Pihla M Otto K Jonna K Elias P Jonna P Harri T Suvi H Antti L Esa O Harri H Markku H Tuukka T Hannu L Jorma H Harri K Jenna K Tomi K Tomi N Sari L Tatu Milla L Sanni L Siiri L John L Miska T Jari N Salla P Veli-Matti P Susanna H Iiro K Teija V Joni H Verkku Tessa P Lauri L Tom K Hannu H Jarkko R Heikki V Heikki L Mikko S Arttu M Anneli L Olli-Pekka V Pasi T Veli-Matti O Heikki P Lassi H Teuvo L Jyrki T O-P H Anne K Jari L Juho K Denis G Jussi P Tiina H Anne Kä Teppo L Hanna Hannu Ho. Sami P Kia H Jiipee H Mika T Suvi P Matti L Reima L Juha K Heli Päivi K Noora K Ari-Pekka E Anne P Joona K Maisa A Iida A Noora E Mikko E Siiri H Pinja H Akseli L Sohvi P Alexandra S Casper T Jussi K Vilho V Iina T Petu P Niklas K Noora Ku Väinö A Aino H Viivi L Urho H Sisu K Emma V Sanna Oskari J Siiri J Markus M Sonja M Timi L Ella-Maria P

Kommentoi...

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja